Brugerbetingelser

Indholdet på b12-vitamin.dk er udelukkende til informations- og undervisningsbrug, og må ikke bruges til at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Oplysninger på hjemmesiden opdateres og revideres jævnligt, men der er ingen garanti for, at de enkelte informationer er opdaterede og korrekte.

Oplysninger på hjemmesiden er på ingen måde en erstatning for kompetent diagnose, rådgivning eller behandling af en autoriseret læge. Har du problemer med helbredet, så snak med din læge, før du indleder nogen form for “selvbehandling”.

Ved risiko for eller tegn på B12-mangel er det dog en god ide med det samme at tage tilstrækkelig tilskud af B12-vitamin — i det mindste indtil præcise tal fra blodprøver foreligger.

Selv om du eventuelt oplever, at du har en eller flere af de mangelsymptomer, der er beskrevet, kan du ikke regne med, at disse symptomer skyldes mangel på B12-vitamin — eller at symptomerne forsvinder, fordi du får mere af vitaminet via kosten eller kosttilskud — det er blot muligt, at symptomerne kan skyldes en mangel.


Materialerne må ikke kopieres og sælges – eller på anden måde gengives til kommercielt brug – uden skriftlig tilladelse fra b12-vitamin.dk

Du kan frit printe materialer ud til eget brug, så længe dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer.

Alle rettigheder til indhold på webstedet tilhører b12-vitamin.dk/John Buhl, og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse.


Facebooktwitterlinkedinmail